Yndlingsisen!

Først og fremmest skal jeg undskylde den semi-smeltede is på billede et. Men jeg sværger, i sekundet jeg havde anrettet den så fint på tallerknen og rakte ud efter mit kamera, besluttede sidstnævnte sig for, at nu var det perfekte tidspunkt at kræve opladning af batteri… Og det havde jeg ikke lige kalkuleret med, vel? Story of my friggin’ life!

Nå, men mød Gio. Kender I Gio? Gio er min nye guilty pleasure. Jeg bilder mig selv ind, at det er okay at spise den i halvstore mængder, fordi det er mælkeis og ikke flødeis. Det er rigtig, italiensk gelato. Det er simpelthen den mest cremede lækkerhed i verden! For slet ikke at snakke om deres ualmindeligt lækre varianter og kvalitetsingredienser. Jeg mener, det her er den type is, der rent faktisk er chokolade i, når de skriver det, i stedet for det der vekao-pjat, som de fleste isproducenter prøver at spise os af med.

Gio forhandles nogle vældigt bizarre steder, primært hos pizzariaer og den slags, men heldigvis har min delikatesse-Gud, Kervan, et nærmest latterligt stort udvalg… Måske derfor de har opkaldt en variant efter ham. Til dem, der måske ikke lige bor på Østerbro, kan der findes en forhandlerliste her. Men den er vist ikke heeelt up to date, så hold øjnene åbne derude, Gio er opmærksomheden værd!

Kommentarer (2)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.