Monday Shoes #35

Well, this is a first. Flats som Monday Shoes? Oh yes! Spikes er jo næppe en nyhed på sko-scenen, men jeg har undgået dem lidt, fordi jeg synes, de har en tendens til at gøre alting lidt for voldsomt. Men det er måske bare, fordi jeg mest har set dem på sko, der i forvejen ligger en anelse uden for min komfortzone. Litas, loafters, biker boots – det hele er lidt for tungt og klodset til at appellere til mit behov for femininitet.

Men de her kan jeg altså godt lide. Selve snuden minder mig en del om Louboutins Asteroid, men fordi ballerinaen jo er sådan “fin” en sko, så er det ikke for overvældende, men giver bare lige designet den rette mængde kontrast.

Det er Jeffrey Campbell, der står bag denne model, og at overskuddet fra salget går til et godt formål, gør den kun endnu mere tillokkende. Modellen hedder nemlig “Margo” og er opkaldt efter ballerinaen Margo Gignac, som kom alvorligt til skade i et biluheld og nu kæmper for at komme i topform igen med hjælp fra helphopelive.org, som altså får en sjat penge, hver gang Margo bliver rakt over (den virtuelle) disk. Good on ya, JC!

Margo fås i de tre viste varianter og koster $135 hos TiltedSole, der lige nu giver $20 af prisen, hvis man tilmelder sig deres nyhedsbrev. Not bad.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.