Jeg er jo Bridget Jones #42

1. Jeg er tydeligvis den eneste person i hele Danmark, der er bragende træt af solen. Hvis jeg så meget som cykler de 200 meter, der er op i Netto, så sveder jeg så meget, som almindelige mennesker gør, når de har løbet en maraton. Og nej, jeg overdriver ikke. Det er en af mine allermest chamerende sider!

2. Frank er dog på min side. Det stakkels dyr har det så varmt, at han tilbringer det meste af dagen under min seng, men når han kommer frem, render han mig i hælene, eller kigger mig dybt i øjnene, alt imens han miaver ynkeligt. Jeg kan ved grød ikke finde ud af, hvad han vil. Sandsynligvis nedkøles, men han ville nok ikke just blive begejstret for et koldt bad!

3. Apropos min seng, så befinder mit soveværelse sig midt i min lejlighed, hvorfor det ikke besidder et vindue, der sidder i en ydermur og kan lukke frisk luft ind. Prøv at lægge temperaturen de sidste par nætter sammen med det faktum + punkt 1 og så har I grunden til, at jeg ville sende miltbrand med posten til solen, hvis den altså tog skade af den slags.

4. Som kompensation for mit soveværelses beliggenhed sover jeg gerne med gennemtræk i min lejlighed – det hjælper en smule… Undtagen når genboen beslutter sig for at holde fest til klokken 4.30 om morgenen. Prøve at falde i søvn i bragende hede eller bragende larm? What to choose, what to choose?

5. Valget endte med at falde på ingen søvn overhovedet – hvordan tror I ellers, jeg ved, at festen sluttede 4.30?

6. Selv på ikke-festaftner er gennemtræk ikke lutter lagkage. En nat vågnede jeg fx to gange ved at en flue fløj først ind i min næse og derefter ind i min (åbenbart?) åbne mund.

7. Er ikke 100% sikker, men jeg tror nok, at jeg, før jeg kunne nå at tænke noget som helst rationelt, lukkede munden i ren refleks og slugte selv samme flue… (Altså, det var bare sådan en lille en… Men alligevel. :-/)

8. Jeg har fået 4 pakker på 4 forskellige dage i denne uge. Pakkemanden bliver mindre og mindre smilende for hver gang, han skal vade op ad trapperne og aflevere pakker til mig.

9. I fredags, da jeg svarede dørtelefonen, var han sågar flabet nok til at sige: “Det er pakkeposten. Jeg har en pakke til Miriam… *suk*… Igen.”

10. Jeg har et par mystery-sko på vej med ShopUSA, men da jeg skulle registrere købet, fungerede “find nærmeste GLS-pakkested”-funktionen ikke. Så jeg skrev til support, som sendte mig et screenshot af den lille boks, jeg skulle krydse af i for at vælge nærmeste GLS-pakkested. Ja, hurra, jeg er ligesom ikke internet-novice, men funktionen virker ikke! Jeg var lige på nippet til at skrive en meget vred mail til supportdamen, der tydeligvis troede, jeg var idiot, men besluttede mig for lige at teste funktionen igen… Som selvfølgelig virkede uden problemer! O_o

11. Det kan godt ske, jeg gjorde et ihærdigt forsøg på at dæmpe varmen med sunde ting i går, men jeg kan lige så godt indrømme, at der også forsvandt en halv liter is.

12… Okay, en liter. Men det var altså også virkelig varmt!

Kommentarer (5)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.