Today’s Shoes / July 27.

Åh, at finde et par sko i samlingen, man havde glemt alt om! Det er jo næsten som at få helt nye sko!… Også selvom de tydeligvis har et par år på bagen. Det er egentlig for varmt til at gå med lukkede ankelstøvler, men jeg har en svaghed for sådan et par basser sammen med bare ben… De her er fra Asos, og jeg elsker, at snørrebåndshullerne (helt sikkert den tekniske term) er i guld. Det giver lige et luksus-pift.

I øvrigt tusind, tusind tak for al den utroligt fine feedback på mit opråb efter kritik. Der er jo nærmest ikke andet end roser, det har gjort mig bragende glad, kan I tro! Jeg er stadig interesseret i jeres meninger om bloggens indhold, så smid endelig en kommentar, hvis I ikke allerede har gjort det, og hav ellers en fantabulous dag! 🙂

Kommentarer (2)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.