PLEH!

‘Sup, People? Jeg har brug for jeres hjælp, Joey-style. Blogland er en led, konkurrenceminded kælling, og i disse solskinsbefængte dage, falder de flestes besøgstal vist en anelse. Jeg ved ikke, hvordan I gør, men i min bloglæsningsverden betyder det, at kun de allermest interessante blogindlæg (jeg skrev “blodindlæg” først, wtf?!) får min opmærksomhed, så derfor: Hvad er de mest interessante blogindlæg ifølge jer?

Solen er selvfølgelig kun en undskyldning for at tigge om feedback, men jeg er ret nysgerrig efter at vide, hvad I primært følger min blog for, og om der måske er noget, I gerne vil have mere eller mindre af? Personlige indlæg? Outfit-billeder? DIY? Eller måske ønsker I noget helt nyt som fx en spørgerunde eller en vlog?

Intet forslag er for lille, og jeg lover at tage det hele som konstruktiv kritik… Eller også sletter bare jeg onde kommenterar. Kartoffel, kartoffel. 😉

Kommentarer (15)

 • Jeg er vild med dine bridget-indlæg, sko og andet godt. Synes at du ryster posen godt og skriver underholdende. Jeg læser alle indlæg på bloglovin og elsker når der er nyt fra dig. 🙂

 • Jeg synes faktisk at alle dine indlæg er rigtig gode, og at du bare skal fortsætte som nu. Jeg elsker kombinationen af mode, personlige indlæg og så selvfølgelig alle de lækre sko! 🙂

 • Generelt et rigtig godt og bredt udvalg af indlæg! Jeg er dog især fan af Bridget Jones-indlæggene… og ikke mindst når Frank kigger forbi bloggen 😉

 • Jeg har lige tilføjet dig på min bloglovin. Faldt over din blog, og blev “fanget” med det samme. Kan godt lide din blanding af indlæg personlige/stil/sko etc.
  – Ditte

 • Det jeg bedst kan lide ved din blog er den gennemgående stil fra indlæg til indlæg. Og den stil kommer til udtryk ved dit sprog. Derfor kigger jeg ofte forbi hos dig – for lige at tage verden med en gran salt (som man siger herovre i Jylland) , hvor det hele ikke er så seriøst, men hvor sko og kærestesorger og tømmermænd og rod og dårlige hårdage og kattedage får lov til at fylde. Du skriver så godt og sjovt, og det er et dejligt pusterum.
  Og så må jeg også sige, at en anden ting, jeg kan lide ved “din blog” er at du er så god til at kommentere på andre blogs – og det er ikke blot lamme og kedelige kommentarerer, men man kan se at du har faktisk gjort dig bare en lille bitte smule umage for at skrive en kommentar, så den ikke bliver ligegyldig og forsvinder i mængden af de andres. Thumbs up!

 • Altså, den kommentar reddede lige hele min aften! Det er nemlig lige præcis det, du skriver, jeg går efter, så det er jo bare fantastisk, det skinner igennem! Tak! 🙂

 • Jeg holder meget af din “bridget jones”, dine personlige indlæg – og dine egne sko-indlæg! Jeg ville nok aldrig selv bruge så mange penge på sko, så det glæder mig at du gør det for mig.. håhå 🙂

 • Nu er det blevet sagt flere gange, men der er grund til at gentage det! Noget af det allermest fede ved din blog er din måde st skrive på (og lets face it: er umiddelbart ret vigtigt for en blog;-))… Jeg er falde-på-halen-flad-af-grin over dine Bridget Jones indlæg, men generelt er det mest, at din blog er så meget anderledes end alt muligt andet i blogland. Den er personlig, uden at være for meget – og så er den sjov!!
  Og som en anden også har kommenteret, så er dine kommentarer på andres blogs gennemtænkte og oftest geniale! Det er altid skøn og underholdende læsning, når man kigger forbi dig:-)

 • Jeg håber, det er ok, jeg smider en kommentar, selv om indlægget er fra sidste år 🙂

  Jeg faldt over din blog for et par måneder siden og blev straks så fanget, at jeg gik i gang med at læse indlæggene helt fra start. Dine Bridget-indlæg er klart min favorit, men derudover er det også en god blanding af din humor, skrivestil, ærlighed, smukke sko og Frank, der gør, at jeg er fan!

  Jeg er vild med, at du ikke er bange for at vise hele din personlighed og ikke kun den pæn side, for lets face it, sådan er vi jo alle sammen! Ind i mellem kan jeg blive helt deprimeret af at læse blogs på BD, hvor der tilsyneladende er konkurrence om at fremstå så perfekt som muligt. Jeg gider ikke læse indlæg om træning og “sund” mad med mærkelige ingredienser hele tiden, når jeg mest af alt har lyst til pizza og sofa-hygge. Så er det rart at kigge forbi din blog og igen føle sig som et normalt menneske 😉

  Dette er by far min favorit blog, fordi “du er en af os” 🙂

  Tak for en skøn blog!

  /Julie, a-teaholic.blogspot.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.