Jeg er jo Bridget Jones #40

1. Igennem længere tid er der dukket mystiske pletter op på min (stadig nogenlunde) cremefarvede sofa. Jeg bruger aldrig selv sofaen – foretrækker min barcalounger –  og eftersom der kun er én anden beboer her i huset, er mis(høhø)tanken faldet på ham. I morges fik jeg endelig min mis(høhø, igen)tro bekræftet, da jeg stod op til synet af Frank, der snorkboblede på sofaen. Lige nede under hans hage, var en helt rund, meget våd cirkel. De mystiske pletter er altså…(trommehvirvel)…: Kattesavl! Yum!

2. Min køkkendør passer ikke helt i rammen, så når man skal lukke den, (og det skal man, ellers går Franken derud,) skal man virkelig smække til. I tirsdags smækkede jeg til lige ind i mine egne fingre. I flere minutter troede jeg vitterligt, at jeg havde brækket dem. Så stærk er jeg dog tilsyneladende (heldigvis) ikke.

3. I sidste uge modtog jeg en besked fra en dejlig veninde, der ville invitere mig til kaffe og kage i anledningen af hendes fødselsdag. Beskeden kom klokken 14.30, og invitationen lød på klokken 15, så jeg måtte pænt takke nej, da jeg havde planer. Først da jeg talte i telefon med hende for at par dage siden, fandt jeg ud af, at invitationen ikke var til samme dag, men til den efterfølgende lørdag, hvor hun reelt havde fødselsdag. Skideflot. (Til mit forsvar vil jeg sige, at jeg sidste år rent faktisk blev inviteret samme dag!)

4. I denne uge har jeg haft et meget ubehageligt mareridt om Buffalo Bill, den creepy-ass massemorder fra The Silence of the Lambs, der siger “It rubs the lotion on its skin or it gets it with the hose again.” Brrr…

5. Det tog mig selvklart lidt tid at falde i søvn igen, efter jeg vågnede fra det mareridt, men da jeg gjorde, drømte jeg, at jeg var den heldige ejer af et par Christian Louboutin Pigalle – mine absolutte drømmesko.

6. Jeg var mere utrøstelig, da jeg vågnede fra Louboutin-drømmen, end jeg var, da jeg vågnede fra Buffalo Bill-drømmen. Og i sidstnævnte fik jeg vel at mærke skåret to arme og et ben af!

7. Når jeg ser tv, retter jeg helt automatisk grammatiske fejl hos speakere og journalister – højt. Og det er uanset, om jeg er alene eller sammen med andre.

8. Tidligere i dag, da jeg skulle i Fakta, knækkede min cykelnøgle rent faktisk i låsen, da jeg skulle åbne den. Jeg fik dog heldigvis den knækkede del ud og kunne åbne låsen med min reservenøgle, men helt ærligt?! En nøgle skal da ikke kunne knække?!

9. Jeg købte følgende i Fakta: To flasker rødvin, Whiskas godbidder til Frank, en bakke jordbær og en bakke kirsebær. Da jeg kiggede på varerne foran mine, havde kunden købt præcis det samme som mig, bare ingen frugt. Kunden viste sig at være en 70+årig dame, der kiggede på mine varer og gav mig et halvt tandløst smil, mens hun bad kassedamen om en karton cigaretter. Hello future self! O_o

10. På vej hjem på cykel knækkede den ene hank på min rådne Fakta-pose, og så var der ellers varer udover halvdelen af Århusgade. Sådan nogle jordbær kan edderbankeme trille langt, kan jeg i øvrigt informere om!

Kommentarer (4)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.