Enough!

Nu må det simpelthen være nok! Jeg ved ikke, hvad jeg har gjort af skrækkelige ting i mit forrige liv, men karma er en led, led kælling, og hun har tydeligvis bestemt, at min tid er kommet. Jeg var ellers lige ved at have accepteret nattens manglende søvn. Når man har ferie, kan man trods alt sove når som helst, så det var jo ikke verdens undergang. Jeg tog fejl. For ved I, hvornår man ikke kan sove? Når man bliver ramt af bragende mavesmerter. Øv.

Sidste gang endte jeg en tur på Bispebjerg, som den trofaste læser vil huske, den her gang blev jeg sendt hjem (altså fra egen læge) med besked om at æde nogle panodiler. What. The. Fuck. Tror de virkelig ikke, man forsøger sig med det trick, inden man tager til lægen?!

Nå, men nu er jeg både træt og vred og i smerter, og det eneste, der kan muntre mig op, er Frankens små, nuttede kattepoter. Så dem deler jeg nu med jer i forsøg på at få lidt god karma igen. You’re welcome.

Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.