Dagen derpå

Det skulle bare have været en gang aftensmad og et lille glas rødvin. Og så blev det til det her… Vi var vel at mærke kun to mennesker, så det må siges at være ganske pænt! Aftenen nåede lige at slutte, inden den begyndte igen, da vi forvildede os ind i noget fødselsdag og tilbragte lidt for lang tid på en eller anden bar. Jeg har ikke været der før, men det er åbenbart Ulven Peters nye sted, og det var simpelthen proppet med reality semi-stjerner. Amalie var der også (hvordan er de stadig kærester?!), for ikke at tale om den kære Sidney Lee, som allernådigst bad om mit telefonnummer, men jeg kunne ikke engang fjerne blikket fra hans vanvittigt høje tindinger længe nok til at se ham i øjnene…

Aftenens højdepunkt er og bliver dog, da jeg rendte ind i en pige med en Hermés-clutch. Gud, hvor var den smuk, og hvor var jeg jaloux, og hvor ville jeg i det sekund ønske, at jeg havde taget mit kamera med. Men jeg fik lov til at sidde og holde den lidt, og det var en stor oplevelse! 😀

Lige nu står det ned i stænger, og jeg har aldrig været så sulten i mit liv, som jeg er nu, men jeg har selvsagt intet mad i huset. Blive gennemblødt eller forblive sulten? Tough choice.

Glædelig weekend og nyd jeres aften, derude!

Kommentarer (2)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.