Monday Shoes #30

Gensynsglæde (eller mangel på samme)

I går aftes(/nat) kom jeg endelig hjem til København og Franken. Jeg har savnet ham mere, end jeg kan afsløre uden at virke mere kattedamet, end jeg vil være ved, så lad os bare sige en del. Gensynsglæden virkede umiddelbart også stor hos begge parter, indtil Frank kom helt tæt på mig og min bagage, og afsky fyldte hans lille misseansigt. Det tog mig lidt tid at konkludere, at forklaringen måtte ligge i ovenstående billede, (hvor man, hvis man kigger godt efter også kan spotte mit blondeforklæde, som var en del af uniformen for os serveringspersonale.) Jeg tilbragte en del tid i weekenden sammen med Tenna hin Flæskefede. Man kan ikke se det så godt på billedet, men Tenna er tyk. Virkelig tyk. Amerikanertyk. Men dog stadig bedårende og lugten af vores nærkontakt tog jeg jo så med hjem til Frank, der som alle ægte hankatte afskyr hunde som pesten.

Da jeg først var kommet indendøre, og Frank opdagede, at jeg havde medbragt ham en cheeseburger fra Mac’en, så blev jeg dog hurtigt tilgivet. Madkærlighed trumfer trods alt hundehad. Fair skal være fair.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Monday Shoes #30