Argh! Lortedag!

(Jeg beklager det noget aparte billede, men jeg følte ligesom, at visuelt bevismateriale ville styrke mine chancer for medynk.) Hold nu kæft, en dag jeg har mig. Jeg kunne skrive et nyt Bridget Jones-indlæg lige nu, og det er kun tirsdag!

Jeg brugte det meste af formiddagen på at maile frem og tilbage med en køber, der har lagt en pæn sjat penge hos mig for en vare på Trendsales. Nu lider hun imidlertid af bondeanger og finder stadigt mere interessante grunde til, at varen skal leveres tilbage. Normalt er jeg selvfølgelig til at tale med, men denne specifikke køber har været emsig fra starten, og der er ikke tale om, at varen ikke lever op til betingelserne, næh, det er faktisk ret tydeligt, at hun bare har fortrudt. Og så må man godt kalde mig urimelig, men så bliver jeg altså stædig. Har bøvlet alt for meget med den handel i forvejen, og nu gider jeg ærlig talt ikke mere! Så kan hun selv sælge varen videre, kan hun!
På grund af beløbets størrelse har vi ikke handlet TS, men bare via bank, men jeg ville helt ærligt ønske, vi havde handlet TS. (Jeg foreslog endda køber, at vi tog et mindre beløb over TS, så vi var dækket ind, men det ville hun ikke være med til.) Havde vi handlet TS, så var den nok lukket nu i og med, at jeg har både loven og TS-retningslinierne på min side. Suk. Håber snart hun giver op.

Nå, men dagen har ikke kun været skidt. Ved 14-tiden tog jeg ind til byen og spise spontan frokost sammen med min søde veninde, Kathrine, som pt er begravet i eksamener og derfor har meget sparsom fritid. Det var brandhyggeligt. Bagefter shoppede jeg lidt og kom bl.a. hjem med endnu en maxi(-agtig)kjole. Jeg er ustoppelig! Er snart nået et punkt, hvor jeg slipper for at tilbringe sommeren i andet. Wuhu!

Nå, men tilbage til mine tæer, jævnfør billedet. I løbet er vinteren er mine fødder nemlig blevet bløde og svage, og nu kan jeg ikke tilbringe mere end et par timer i et givent par sandaler, før jeg bliver inficeret af ømhed og vabler. Det er for dårligt! Hver dag må jeg tage et nyt par sko på, der giver vabler et nyt sted for ikke at forværre de andre vabler… Så I kan nok forestille jer, hvor yndefulde mine fødder er nu. 😀 I dag tog jeg et par harmløse wedges på, men jeg kom alligevel hjem med ovenstående fod. Æv.

Det er vist et af de mest teksttunge indlæg i bloggens historie! Hvis I stadig er med, så er I søde. 😉 Nu vil jeg lægge mine fødder i blød og spise årets første kirsebær. Yum!

Kommentarer (2)

  • Jeg læste det hele – og jeg forstår til fulde din frustration ift. køber. Jeg har desværre også haft et par stykker af den art. Godt at du holder ved.

    Jeg håber i morgen bliver lidt bedre 😉

  • Jeg har ikke hørt fra hende i nogle timer nu, så jeg håber, hun indser, hun har tabt. Men helt ærligt, jeg bliver så hidsig, når købere tror, de kan behandle en som en butik…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.