Monday Shoes #28

Originalen eller knock-off’en: Apple Ring

I anledningen af 10-års jubilæet for Marc by Marc Jacobs blev de tre, meget smukke ringe lanceret til venstre lanceret. Jeg overvejede kraftigt at investere i en af dem, men prisen afholdt mig fra det. Selv da Shopbop besluttede at smide rabatter oveni, måtte jeg takke nej – for billigere er ikke billigere længere, hvis skidtet bliver nappet i tolden. Men! Nu har River Island så smidt et rødt æble på gaden til kun 75 kr. Designmæssigt er jeg virkelig imponeret – det er lige præcis så fint som originalerne. Om kvaliteten også er tilsvarende, det er en anden sag… Er du villig til at teste det, kan den købes lige her.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Monday Shoes #28