Jeg er jo Bridget Jones #33

1. Solen skinner, det er tid til at flashe sommerben, og jeg repræsenterer naturligvis mig selv med vanlig elegance.

2. Jeg fik i øvrigt dette fine mærke, fordi jeg åbenbart ikke kan finde ud af at stige ordentligt op på en cykel. Jeg har ellers 20 års erfaring, man skulle tro, jeg havde lært det nu…

3. Min ellers så fine, nye fitness-rutine er totalt smadret, fordi det nu er helligdage, og centret lukker tidligt.

4. Måske i virkeligheden meget fint lige at give sig selv et par dages pause, efter man uheldigvis glemte, at man befandt sig i et fitnesscenter og lettere falsk begyndt at synge med på Mariah Carey, mens man strakte ud.

5. Det gode vejr betyder, at jeg HVER ENESTE DAG bliver vækket af legende (læs: råbende og skrigende) børn ude i fællesgården. Der findes tilsyneladende ikke materialer lydtætte nok til at holde deres små, hvinende stemmer ude af mit hoved.

6. Jeg havde helt ærligt glemt, at det var pinse, så har absolut intet mad i huset.

7. Eneste redning er Fakta, der altid er åben. Problemet er, at resten af Østerbro laver samme træk, og når jeg endelig får bevæget mig derop, har de udsolgt af alt med undtagelse af løg og porrer. Og jeg kan ikke lide porrer.

8. Forleden da jeg dyrkede pilates hjemme i min stue (skriver jeg med en anelse stolthed på trods af, at jeg ikke kan forestille mig andet, end at det er det mest komiske syn i verden), var jeg i gang med en armbøjning, da Frank besluttede sig for, at det var et glimrende tidspunk at gnubbe sit hoved op ad min arm.  Det passede lige med, at han valgte indersiden af min albue, gav den et ordentligt skub, og SPLAT, så lå der et styk Miriam oven på et styk meget utilfreds Frank.

9. I går brugte jeg timer på at opstøve en kjole, jeg forelskede mig i, men som var udsolgt i min størrelse på Topshops hjemmeside. Det lykkedes mig endelig at finde en i min størrelse på mærkets egen hjemmeside… Som selvfølgelig viste sig ikke at sende uden for UK.

10. Jeg blev så hidsig, at jeg bitchede over det på Facebook og efterfølgende købte en anden. To minutter efter jeg trykkede “accepter køb” på den anden kjole, skrev min veninde, som bor i London, at jeg da bare kunne få kjolen sendt til hende, så kunne hun sende den videre til mig… Den tanke havde slet ikke strejfet mig… Fårkoglort.

11. Det gør jeg i øvrigt alt for tit: Trods-shopper. Ligesom når man er inde i byen og har besluttet, at man skal shoppe amok, men absolut intet kan finde… Så ender man også med at købe nogle random items bare for at købe noget. Lidt ligesom hvis hele modebranchen havde rottet sig sammen mod én og kun smidt grimt tøj på markedet, men man vil ikke lade dem vinde, så man køber bare noget grimt tøj, selvom man aldrig vil få det brugt… Giver det mening?? Og gør I også det? 😀

Kommentarer (4)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.