4 favoritter

Nu er det ikke, fordi sort er den allermest sommerglade farve, men man kan nu nok alligevel slippe af sted med den, når solen skinner. Jeg har været Shopbop fan, siden dengang man var nødt til at faxe kopier af 2 x ID til dem, før de ville sælge til én (oh yes, that actually happened), og min begejstring er ikke faldet med tiden. Især er jeg fan af deres sale-afdeling, som altid bugner af lækre ting med lækre procenter. I denne omgang har jeg forelsket mig i Joe’s Jeans, Boutique 9, L.A.M.B. og Rodarte for Opening Ceremony.

PS: Hvis jeg lige pludselig holder op med at blogge, så er det altså ikke, fordi jeg ikke kan lide jer mere, så er det mere, fordi min internetudbyder er gået bankerot, så min forbindelse kan ryge når som helst… Yikes.

Kommentarer (2)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.