Monday Shoes #26

Animal Flats

Først kom Marc by Marc Jacobs med deres Mouse Flats. De blev mødt med lige dele entusiasme og skepsis, som efterhånden blev til overvejende entusiasme. I hvert fald har de været populære nok at til at blive relanceret i et væld af farver og materialer. Ovre hos Charlotte Olympia lagde de tilsyneladende mærke til musens popularitet, i hvert fald dukkede deres Kitty Flats op nogle sæsoner efter. Efter at være blevet spottet på flere celebs har katten fået sit eget følge – om end det ikke er helt lige så stort som musens.

Men ak. Ikke noget med alle gode gange tre her. For som det så ofte sker med Jeffrey Campbell, ville han med på dyrevognen. Og nu har han så smidt Leon på gaden. Jeg synes, Leon er ualmindeligt grim. Måske er det de manglende knurhår, måske er det de bizarre tænder, jeg ved det ikke. Men én ting er helt sikkert: Leon kommer ikke til at omfavne mine fødder!

Hvad siger I til animal flats? Er I mere begejstrede for Leon end mig?

   

6 kommentarer

 • Kan også virkelig godt lide musene… God idé at hive dem med hjem, hvis man nu befinder sig et sted, hvor prisen er lidt pænere. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan godt lide Marcs børnelinie, men ja, i forhold til hvor hurtigt børn vokser, kan det hurtigt blive en dyr affære!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, Leon er scary as fuck, det er helt sikkert! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er faktisk ret vild med Marc Jacobs udgave, og har inderligt fortrudt, jeg ikke købte den, da jeg var i Dubai! Øv altså. De to andre siger mig ikke lige så meget, synes måske de er lidt for voldsomme for Marc Jacobs udgave er lidt mere diskret.

  http://www.sofiescloset.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er da gået helt galt for den løve…
  Men jeg er nu heller ikke særligt stor fan af de andre modeller…undtaget måske til børn…men det er alligevel et par dyre børnesko!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes faktisk Leon ser lidt skræmmende ud, hvis jeg skal være ærlig. Nej, så hellere et par museflats, skulle det være. Charlotte Olympias udgave er også fin, men lidt for meget loafer til min smag.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Monday Shoes #26