Animal Flats

Først kom Marc by Marc Jacobs med deres Mouse Flats. De blev mødt med lige dele entusiasme og skepsis, som efterhånden blev til overvejende entusiasme. I hvert fald har de været populære nok at til at blive relanceret i et væld af farver og materialer. Ovre hos Charlotte Olympia lagde de tilsyneladende mærke til musens popularitet, i hvert fald dukkede deres Kitty Flats op nogle sæsoner efter. Efter at være blevet spottet på flere celebs har katten fået sit eget følge – om end det ikke er helt lige så stort som musens.

Men ak. Ikke noget med alle gode gange tre her. For som det så ofte sker med Jeffrey Campbell, ville han med på dyrevognen. Og nu har han så smidt Leon på gaden. Jeg synes, Leon er ualmindeligt grim. Måske er det de manglende knurhår, måske er det de bizarre tænder, jeg ved det ikke. Men én ting er helt sikkert: Leon kommer ikke til at omfavne mine fødder!

Hvad siger I til animal flats? Er I mere begejstrede for Leon end mig?

Kommentarer (6)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.