Kan man bare ikke være venner med sin ex?

Gratis Gaver!

Den 9. maj kommer Sephora endelig til Danmark i form af en afdeling i Illum. (Forhåbentlig betyder det også en ende på det forfærdelige byggerod, vi har skulle leve med i en halv evighed nu!) I den forbindelse uddeler Sephora lidt gratis glæder. Det eneste, det kræver, er en Facebook-profil og en smartphone. Sidstnævnte er jeg selvfølgelig ikke indehaver af, (fordi jeg bruger alle mine penge på sko,) men derfor skal I selvfølgelig ikke snydes for tippet.

I skal blot gå ind på Sephoras danske Facebook-side, like den og så dukker der en kode op, som skal skannes for at få en voucher. Easy peasy. Man kan vælge imellem en parfume, en neglelak og en læbepomade.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kan man bare ikke være venner med sin ex?