Today’s Outfit / Apr. 30.

Jeg skal beklage, at det ser ud, som om jeg har mormorhår. Det er tydeligvis ikke en succesfrisure sådan rent forfra. Halløj, dårlig 80’er permanent! Jeg lover, den er pænere bagfra, ellers ville jeg ikke have sat den.

Nyder I også solskinnet? Jeg har siddet ude på min altan og læst med bare ben og et håbløst håb om at blive ikke-bleg (dvs. ikke brun, det bliver jeg aldrig, bare ikke bleg mere), men det lykkedes ikke så meget.

I skrivende stund sidder min mor ovre ved mit spisebord sammen med en af mine venner, der skal lave mad til hendes fødselsdag, og diskuterer halvtredsermad for fuld skrue. Jeg sidder ovre i sofaen og prøver på ikke at savle på betrækket.

Kjole – Monki, bælte – Asos, solbriller – Gucci, sko – H&M, taske – Balenciaga

Kommentarer (2)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.