Kære Hemmelige Beundrer…

Jeg har aldrig bedt dig om noget før. I hvert fald ikke sådan seriøst. Men det er jeg nødt til at ændre på nu. Ser du, lige siden Isabel Marants FW11-kollektion debuterede, har jeg kun haft øjne for et eneste par støvler. Slouchy, fringy, gorgeous, jeg drømte om dem hver nat. Men ak. Alle steder var de udsolgt, og jeg mistede håbet om nogensinde at kunne kalde dem for mine.

Men så skete det utænkelige. De dukkede op på eBay! Kun et enkelt par og selvfølgelig lige i min størrelse (9.5 in americano – yes, med den halve og det hele (høhø). Det må jo være skæbnen!), og nu ligger de bare der i deres smukke æske og venter. Venter på, at jeg klikker “Buy It Now”. Og ih, jeg ville så gerne gøre det, men ser du, kære hemmelige beundrer, de koster $1.400. Hvis jeg skal have dem hjem til mig på lovlig vis, løber beløbet op i lige præcis 12.768 kr., og det er altså mere, end min bankkonto kan klare.

Rend mig i Oscar de la Renta, jeg vil bare have Isabel Marant. Så kære hemmelige beundrer: Er du sød at købe dem til mig? Jeg ved, du må være derude et sted. Det er nu, du skal slå til!

PS: Du kan købe dem her. (Det øverste billede har jeg i øvrigt nappet her.)

Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.