Lorte Lørdag

“Nå, Miriam, hvordan har din dag så været?” “Jo tak, det har været helt ad helvede til.” Seriøst, intet er gået efter planen i dag. Tycho Brahe gange tusind. Detaljer kommer helt sikkert i morgenens Bridget. Jeg skulle fx endelig, endelig, endelig have været inde at se the Hunger Games, men nej. Skæbnen har besluttet, at jeg ikke må se den. Ellers også har skæbnen ikke noget med det at gøre, og det er bare mig, der har lortevenner, der altid aflyser. Og så har det bogstaveligt taget mig to timer at skrive dette indlæg, fordi mit internet spasser totalt ud. Altså. Nu har jeg opgivet, købt en overflod af jordbær og ærter og planlægger nu at tilbringe resten af aftenen med et par dårlige, romantiske komedier. Yes, please. Hvis strømmen går, så hopper jeg ud foran et S-tog.

Jeg håber, jeres lørdag har været bedre end min!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.