In the Dressing Room / Apr. 27.

Lad os bare lige få det af vejen fra starten: Ja, jeg har en old school telefon. Det er ikke, fordi jeg ikke vil have en fancy schmancy telefon, det er bare, fordi jeg har mange andre ting, jeg hellere vil bruge mine penge på!

Nå, men solen skinner, og jeg er på jagt efter sommerkjoler. Bare fordi man ingen penge har (indtil på mandag), kan man jo godt kigge, ikk’? I Monki faldt jeg over den her kjole. Jeg har en ting med hvid for tiden, så den røg med ind i prøverummet. Jeg synes, designet er så mægtig fint, men jeg hælder alligevel mest til nej af to årsager: 1) Den er jævnt kort. 2) Den gør ikke ligefrem noget for at formindske min barm, vel? Halløj, kæmpekasser! Det klæder dem altså bedre at være lidt mere diskrete end som så…

Kommentarer (2)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.