New Love: The Dress

Sidste Fase

Puha. Jeg er noget bagud med mine festforberedelser på grund af mit lille hospitalsstunt, kan jeg godt mærke. Det var egentlig meningen, jeg ville have gjort rent, pyntet op og så videre i går, og så bare bruge i dag på at gøre mig lækker og lave mad. Men sådan skulle det altså ikke gå. Heldigvis fik jeg en støvsuger i fødselsdagsgave af mine forældre (det var det, jeg sagde: fornuftige gaver), så den del burde gå hurtigt.

Er gået lidt amok i pynt, som billedet viser, men i og med at vi skal have mine børnefavoritter at spise (har brugt det meste af dagen i dag på at lave (og smage på) is), så må udsmykningen ligesom være derefter. Hurra, balloner! Man er kun så gammel, som man føler sig! 😉

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New Love: The Dress