Hvem er det heldigste men’ske i verden?

…Svaret er Miriam! Jeg er god med de referencer der. Den her er Roben og Knud til de, der måtte undre sig. Anyway, det her er et blære-indlæg. Og det er det bare. Og det må det godt være. For med undtagelse af lidt hår-tammelam for et par måneder siden (hvilket man bestemt heller ikke må kimse ad!), så vinder jeg aldrig noget. Og nu har jeg vundet noget. Noget godt. Noget Nikon 1 J1 for at være helt præcis. Det hele gik ned ovre hos Dejlige Katrine Krøjby (“Dejlige” er med stort, fordi det burde være en del af hendes navn), som altid har været en af mine favoritbloggere. Og nu har hun (nok ikke med vilje, but I’ll take it) belønnet mig med denne fine lille skønhed.

Glæder mig overordentligt meget til at kunne tage nogenlunde anstændige billeder uden at skulle slæbe mit mofo af et spejlreflekskamera med alle vegne. Arh yir!

Kommentarer (4)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.