Michael Kors @ the Outnet

Once Upon a Time


Once Upon a Time

Hvis man ser bort fra teenageromaner (og champagne), så er amerikanske tv-serier en af mine helt store laster. Lige nu er der en del pauser derovre i Guds eget land, hvorfor jeg har lidt fritid at fylde ud der, hvor jeg normalt ser mine serier. Den tid brugte jeg selvklart på at finde en ny serie at nørde, og der faldt jeg over Once Upon a Time.

Hallo, hvor var det kærlighed ved første blik. Plottet er simpelt. En ond dronning har kastet en forbandelse over eventyrland, og alle figurerne er blevet smidt til vores verden, hvor de ingen anelse har om, hvem de er. Kun en person har muligheden for at løfte forbandelsen, men hun skal liiiige overbevises om, at den findes først.

Hele serien er splittet mellem de to verdener, og det hele er en lykkelig blanding af old school og new school drama. De har ændret en del i de klassiske eventyr for at få serien til at være sammenhængende, og Rumleskaft er den gennemgående skurk, men selvom jeg normalt er überkonservativ, så synes jeg, de har gjort det så interessant, at det ikke går ind og smadrer min barndom. 😉

I Danmark bliver serien sendt på Kanal 5, og den får ditto antal stjerner fra mig… Ikke mindst på grund af de fantastiske kostumer i eventyrland!

   

2 kommentarer

 • Jeg er simpelthen også helt forelsket i den serie, at jeg blev nødt til at hente de første 18 afsnit ned. Og de er bare MEGA fede. Jeg kan næsten ikke vente til jeg skal se det nye afsnit for hver gang det andet slutter(: Super fedt.

  xoxo.
  /ceciliehansen.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • This really is one of the best tv shows ever!!! I love watching all of the costumes!!! And Jennifer Goodwin is AMAAZZZZZZING and so stunning in it! Love that first pics of her! Happy Friday!
  kisses
  xoThe Beckerman Girls

  http://www.BeckermanBitePlate.com

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Michael Kors @ the Outnet