Så er det eddermame forår!

Jeg har farvet mine tæer en tilpas solskinsglad farve.

Frank nyder også det dejlige vejr… Selvom det måske er en anelse flabet at ligge der og flyde midt på spisebordet.

Halle-freaking-lujah, mine teenagebøger er kommet! Glæder mig til at begrave mig i dem!

I min vindueskarm er der også forår. Godt nok dækket af kattehår, men det er det meste af mine lejlighed i disse pelsskiftende tider.

Jeg er sygdomsfri! Hurra! Jeg er stadig døv på højre øre, men det er en lille pris at betale for at kunne sidde ude på min altan og nyde solskinnet ramme ansigtet. I aften får jeg besøg fra den anden side af vandet (Amager, ikke Sverige) og skal bare læne mig tilbage, mens der bliver lavet rarhedsmad i mit køkken. Nok med et lille glas rødvin i hånden… Eller bobler. Eller begge dele, det er jo forår!

Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.