Originalen eller knock-off’en: Glitter Bootie

Hvis du blev smaskforelsket i sidste sæsons it-sko, men ikke var rig og/eller hurtig nok til at få fingrene i dem, så har To Be Announced smidt et helt godt alternativ (til højre) på banen. Personligt tror jeg nu ikke, den kommer til at sælge særlig godt. For det første fordi Miu Mius originale version er så karakteristisk med den overdrevet buede hæl, at man ikke rigtigt kan efterligne den, uden at en efterligning springer kendere i ansigtet, og for det andet fordi når en sko flyver så højt denne sko gjorde i efteråret, så falder den mindst lige så hårdt bagefter. Og Miu Mius glitter booties er bare so last season nu.

Må du alligevel bare føje glitter booties til samlingen, så fåes de også i andre farvevariationer (inkl. selvfølgelig den gule) til $199.99 lige her.

Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.