Monday Shoes #15

New Love… Bare ikke til mig.


Da jeg dukkede op til min søsters fødselsdag i søndags, var det første, jeg så, 4-årige Therese, der sad og pyntede kagekone med dynejakke på. Da jeg undrende spurgte ind til det, sagde min søster: “Nårh ja, hun vil vise dig noget.” Det viste sig, at Therese var blevet den heldige ejer af en vaskeægte Burberry-jakke, og eftersom moster jo sporter en trenchcoat af samme mærke, måtte den straks vises frem. Især foret. Foret er vigtigt!

Jeg bad selvfølgelig om at få nogle modello-billeder af den fine jakke (og pige) og ovenstående er resultatet. Hun skal nok gå prof en dag. 😉

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Monday Shoes #15