Simplicity is Back!

Jeg vil gerne give Alexander Wang æren for at hive os lidt på jorden igen. Bogstaveligt talt. De der platforme er altså ved at gå over gevind. Misforstå mig endelig ikke, jeg er langt fra færdig med chunkyness og tårnhøje heels, men designerne kæmper efterhånden så vild en kamp for at overgå hinanden i dramatiske sko, at de slet ikke opdager, at de laver porno/stripper/ludersko. Og det er ikke klædeligt.

Wang, på den anden side, har fjernet platformen helt. Han har givet sine sko kapper og pelsbolde, men han har aldrig fjernet simpelheden i det basisdesign, han gentagende gange synes at bygge på. Og nu er der andre, der er ved at genfinde skønheden ved det enkle.

Wang er selvfølgelig selv med på vognen og har denne sæson smidt Colette på banen, som minder lidt om Liya, jeg tidligere har erklæret min kærlighed til. Vil man ikke lige kyle 3500 efter et par sandaler, så har Mango og Zara nogle imponerende alternativer ude pt.

PS: Jeg vil gerne have det første par fra Zara, så hvis I kunne vente til den første med at købe dem allesammen, så ville det være dejligt. 😉

Comment

  • Jeg kan rigtig godt lide det øverste par fra Zara og har også haft kigget på dem online, jeg håber bare ikke det er sådan et par sko der er ved at klemme tæerne af, for remmen ser ud til at sidde meget “lavt”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.