You Snooze, You Lose… Again.

Sophie’s Choice blev allervenligst taget for mig, for da jeg vågnede i morges, var alle mine sko udsolgt… Allesammen! Vræl! Jeg skulle nok have slået til med det samme, men jeg har sådan en tendens til at blive revet med, når jeg falder over knaldbillige designersko, der gør, at jeg nogle gange bliver lidt for hurtig med Visa-kortet og for sent finder ud af, at jeg faktisk ikke synes, skoen er særlig pæn…! Derfor har jeg nu en regel om altid at sove på mine større sko-køb. Men det giver desværre ind imellem disse bagslag.

Problemet er nu, at jeg jo lige havde sat mig op til at skulle have nye sko. Så nu lurer jeg lidt på Sam Edelman. Det har jeg faktisk gjort noget tid, men det er lidt, som om han har skudt priserne gevaldigt i vejret efter successen med først Zoe (den überchunky Balenciaga-knock-off) og siden Lorissa (Peeptoe pump med spikes over hele bagsiden). Nu har jeg imidlertid fundet de her til halv pris, og det kan lige gå. Jeg er en sucker for den lækre asymmetri. Hvad siger I? Yay or nay?

Kommentarer (4)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.