Monday Shoes #11

Today’s Outfit / Jan. 31.

Det er faktisk lidt snyd, for det er jo ikke fra i dag. Det er fra i søndags, hvor jeg var ude hos min søster. Hele turen er fra Asos, bortset fra armbåndet, som er Burberry og bæltet, der er vintage.

PS: Jeg har stadig ikke hørt fra Jane, som ellers var den heldige vinder af min giveaway. Ju-huu, Jane, er du derude?? Vi må hellere lige give hende nogle dage endnu, men ellers må jeg jo trække en ny vinder. Så stay tuned, my lovelies. 😉

   

1 kommentar

  • Jeg har sendt dig en mail, undskyld forsinkelsen, mit net har været nede 🙁 Håber VIRKELIG at jeg nåede det! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Monday Shoes #11