Jeg er jo Bridget Jones #16

Today’s Nails / Jan. 30.

Så røg en af de nye Essie’er på. Jeg skulle godt nok lige vænne mig til det der med at have grønne negle, men jeg synes faktisk, det var rigtig fint, når bare man er påpasselig med stylingen. Ingen skrappe farver, så kommer man nemt til at ligne en stilforvirret tween!

Farven hedder Pretty Edgy.

I går var jeg i øvrigt hjemme hos min søster, der lavede macarons fra bunden. De smagte rockergodt, så jeg tænker måske at smide opskriften en af dagene?

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er jo Bridget Jones #16