Jeg er jo Bridget Jones #16

1. Jeg skal til det der Chanel-tamtam på onsdag og har rent faktisk overvejet at købe en ny Chaneltaske udelukkende, fordi mit spejreflekskamera ikke kan være i den, jeg har nu.

2. Da jeg lige skulle undersøge, at kameraet rent faktisk ikke kunne være der, fandt jeg tasken i ovenstående tilstand. Der har lige været en katteklo på afveje der. Fuck, hvor er det øv… Og så er det endda meget tydeligere i virkeligheden.

3. Ved nærmere eftertanke var det nok heller ikke den klogeste beslutning at have sin dyreste ejendel udstillet uden beskyttelse, når man har en kat, der ynder at klatre i møbler.

4. Jeg er lige stået op af badekaret. Har siddet derude og set en film, der viste sig at være over 2 timer lang. Jeg ligner nu en rosin, og alle dele af mig klør, fordi det meste af min hud besluttede sig for at gå i opløsning.

5. Jeg tudede i øvrigt til filmen. Jeg kan vitterligt ikke huske, hvornår jeg sidst har set en film uden at græde. Hmmm. Lidt tidligt at gå i overgangsalderen, no?

6. I går, da jeg skulle købe ind, blæste det mindst halvanden pelikan. Jeg cyklede derfor noget langsomt, alt imens jeg bandede af blæsten, som jeg ofte gør.

7. Jeg blev to gange overhalet af mænd, der grinede højlydt af mig. De skulle vide, hvor frustrerende, det kan være at cykle i høje hæle!

8. Jeg har ikke mere müsli, så de sidste to dage har jeg spist A38 med havregryn og rosiner til morgenmad. Same-same, ikke?

9. Jeg har fået en portugisisk sang på hjernen. Jeg taler ikke portogisisk. Hold nu din fede kæft, hvor er det irriterende at have en sang på hjernen, man ikke kan teksten på.

10. I sidste uge var jeg til læge og få taget blodprøver. Nu har jeg så fået svar, og det viser sig, at jeg har svær mangel på D-vitamin. Noget, kan kan være grunden til en lidelse, jeg har døjet med i flere år… Hvor er det skønt, at ens læge lige tjekker de basale ting, inden vedkommende vælger at pumpe en med (dyr, meget dyr!) medicin i massevis…Eller, nårh nej.

11. Jeg var så unsandsynligt begejstret for KARL, at det tog mig så lang tid at beslutte, hvad jeg skulle købe, at det hele nu er udsolgt. Jeg ved godt, det nok er bedst for min økonomi, men det er bare trøsten, der aldrig virker, har jeg ret?

Kommentarer (4)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.