New Love: Forårsfarver fra EssieJeg ved ikke, hvorfor den blå ikke vender rigtigt på de nederste billeder, men det irriterer mig voldsomt!

5 x forår fra tilbudet, der var for godt til at sige nej til. Okay, den grå er måske ikke vanvittigt forårsagtig, men den så også anderledes ud på billedet. (Hvordan kan det egentligt være? I kan da godt se, den er grå, ikke? Hvorfor kan netshopmennesker ikke tage billeder i de rigtige farver, når jeg kan? Jeg er jo ikke ligefrem Ms. Photo-wiz.) Ellers er faktisk jeg mægtig godt tilfreds.

Jeg bestilte natten til i forgårs, og de kom i går, så leveringen kan man bestemt ikke brokke sig over. Glæder mig til at prøve dem på – min neglelaksamling er i øvrigt på vej til at blive større end min skosamling. Jeg er lidt usikker på, hvordan jeg har det med det…

PS: Husk nu min giveaway, hvis I ikke allerede har deltaget.

Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.