Originalen eller knock-off’en: Suede Buckle Sandal

Normalt når jeg laver disse indlæg, sidder jeg oppe på min høje hest og rakker hårdt og ubamhjertigt ned på hvem, der nu end måtte have lavet knock-off’en, men denne gang er der to grunde til, at jeg ikke gør det.

1. Originalen til venstre er fra Pierre Hardy, og ih, hvor har jeg savlet over dem i flere måneder. Men til ?850 måtte jeg opgive alt om at eje dem, hvis jeg ville betale husleje… Indtil jeg faldt over udgaven til højre. Og nød lærer som bekendt sko-hungrende kvinde at tage til takke med et billigere alternativ.

2. Dressen, hedder den, sandalen til højre, og den er fra Jeffrey Campbell. Og jeg kan bare ikke sige noget negativt om Jeffrey Campbell, også selvom dette bestemt ikke er første gang, han hugger lidt fra de dyre drenge. Til $200 kan jeg leve med det, for Campbells kvalitet er lækker, det kan man ikke tage fra ham. Og han giver os så mange dejlige sko!

Jeg ender nok med at købe den her. Jeg ville helst have den i den originale musefarve, men den findes kun i sort og så en hæslig color block version, som den originale også findes i. Og det holder jeg mig altså langt væk fra. Hvad siger I? You like?

Kommentarer (6)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.