Jeg er jo Bridget Jones #14

1. Jeg har fået en kæmpe bule på det ene øjenbryn. Altså under huden selvfølgelig. Den er stor og øm og hævet, men det er ikke en bums. Og det er ikke en byld, for da jeg prøvede at stikke hul på den, var der blod ud over det hele. Wtf?! Hvad er det??

2. I dag har jeg været på loppemarked med min mor, og hun betalte alt, hvad jeg købte. Undtagen 3 cd’er, men det var nok mest, fordi hun ikke var sammen med mig, da jeg købte dem. Jeg er altså 25.

3. Jeg har knækket en knap på min Burberry trenchcoat. Ellers dvs, jeg har ikke så meget knækket den, som jeg har knust den! Fik ikke lige hængt jakken op en dag, jeg kom hjem, og så trådte jeg på den på vej ud i køkkenet. Knas, sagde det. Suk.

4. Der er minus på min budgetkonto. Og jeg forstår det ikke! Hvordan er der minus på min budgetkonto? Jeg synes ikke, jeg laver andet end at prøve at få balance på den front, og mine faste udgifter ændrer sig jo for pokker ikke!

5. Forleden var der en, der kritiserede Gucci… Og jeg tog det personligt.

6. Blev vækket i morges af en katteklo i øjet. Det er ikke første gang.

7. Jeg har endelig fået tilmeldt mig fag til næste semester. Inden for deadlinen og det hele… Hvad studievejledningen bare ikke lige havde fortalt mig, var, at man får fag efter først til mølle-princippet. Hvilket selvsagt tyder vældig slemt for mig…

8. Besluttede mig for at trøste mig selv med lidt serienørderi, mens jeg stadig har ferie. Har set de første to sæsoner af Buffy (af alle serier!) i løbet af den sidste uge. Socialliv? Nej nej, jeg har Buffy!

9. Jeg har været oppe siden klokken 10, men skal først til at spise morgenmad nu. Glemmer I også nogle gange at spise, når I har travlt med noget andet, eller er det bare mig?

10. Morgenmaden? Ja, det er den på billedet. Verdens største kartoffel. Den kommer udefra, og den betaler mor selvfølgelig også… Fik jeg nævnt, at jeg er 25?

Kommentarer (2)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.