Udsalgskjoler til foråret

Fillipa K, Tofu, Paul & Joe Sister, Love, Estradeur, Gestuz, Lala Berlin, Minimarket, River Island, Love, Surface to Air, H&M

Det er så småt ved at være tid til at overveje nye items til ens S/S-garderobe. Problemet er bare, at modeverdenen dikterer pasteller en masse, og hvis du smider de forkerte pasteller, som sart gul og fersken på en skandinavisk hud som min, så ender du med et udvasket, ikke særlig attraktivt look.

Derfor har jeg været på jagt efter fine kjoler fra diverse A/W-kollektioner, der kan klare sig i foråret og sommeren. Tricket er, at gå efter lidt sjovere eller lysere farver, alternativt lidt mønstre til at peppe det hele lidt op. Jeg er blandt andet gået efter floral, for det er en tendens, der fortsat vil stå stærkt hele næste sæson.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.