NAP Pumps on Sale

I virkeligheden har jeg en aftale med mig selv om, at jeg ikke må lege udsalgssavl før den første januar, for jeg har selvsagt ikke mange penge tilbage efter denne december. Men ak. Jeg elsker Net-a-Porter, og jeg kunne ikke dy mig for at se deres udsalgsudvalg.

Det her er dog KUN fra pumps-sektionen, for der havde jeg allerede forelsket mig så voldsomt, at jeg ikke kunne klare mere. Jeg håber gevaldigt, der er i hvert fald et af disse par tilbage, når procenterne får endnu en tak opad.

I skrivende stund er jeg i øvrigt på vej hjem mod København med alt for meget bagage, inkl. det, jeg havde med til jylland, julegaver og Frank. Har været til familie-tammelam hele dagen (og i går med også, faktisk) så nu er det bare hjem og have skokrise over i morgen!

Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.