Want: Vintage Shoes (book)

Christmas Gifts Pt. TwoUdover de gaver, jeg allerede har vist, blev jeg mest glad for mit vaffeljern og min nye pande. Vaffeljernet har jeg altid manglet, men det er bare ikke lige noget, man synes, man har råd til at smide penge efter? Så heldigvis ville min mor gøre det for mig!

Panden er skøn, fordi den er høj nok til at kunne bruges til sautering også. Og så er det smækre Jamie, der står bag, og han kimser altså ikke af lækker kvalitet!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Want: Vintage Shoes (book)