Når Quiz-aften bliver til et McD-orgie

Da jeg boede i Århus, udnyttede vi ofte, at der om onsdagen på den engelske pub, Waxies, er quiz-aften. Så da jeg i går var i Århus, var der selvfølgelig quiz på programmet. Der var røv-mange mennesker – nok pga. juleferie og så’n, men vi tog sejren alligevel… Med nærmest minimalt snyd. 😉

Førstepræmien var en flaske fisk, og så gik der selvsagt druk i den. Ikke sådan voldsomt, bare voldsomt nok til, at jeg ikke lige var i humør til at skulle hjem, da den sidste bus mod Randers futtede af sted. Så jeg blev og hyggede med min to yndlingsårhusianere – Josefine og Ditte.

Efter quizzen kom der gang i karaoke’en. Et skønt fænomen – især når folk har fået et par øl og mener, at de er ‘entertainer of the year’, når de egentlig nok burde holde sig til at være skraldemand.

Da klokken blev henaf 4, var Ditte taget hjem, og Josefine og jeg var sultne. Og vi havde lyst til McDonalds. Altså lyst with a vengeance. Problemet var bare, at det teoretisk set var onsdag, og alle gyldne måger i nærmeste omkreds var lukkede. Men hvordan skulle aftenen dog kunne slutte uden chili cheese tops? Det kunne den ikke, blev vi enige om, og hoppede i en taxa og kørte de lidt for mange kilometer til den nærmeste McD, der kunne prale af at have døgnåbent.
En tur i McDrive og to regninger på sammenlagt henad 500 kr, gik vi glade i gang med vores orgie. Ovenfor er før- og efterbilleder. Kun en enkelt cheeseburger og ca. 8 pakker ketchup overlevede angrebet. Haps blev der sagt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.