New Love: Lace-up Shoe Boots


Jeg er en kæmpe fan af shoe boots og alt lace-up, så i min optik er disse selvsagt perfektion. De er fra Asos, nogle sæsoner gamle (nappede de her spritnye fra min gode ven, Trendsales), og jeg ejer dem i forvejen i en multifarvet ikke-lak version. Jeg troede egentlig, jeg havde vist de gamle frem, da de er blandt mine ultimative favoritter, men jeg besluttede tydeligvis at lade være – helt sikkert fordi de er ret smadrede af at blive brugt så meget.

De her er faktisk en størrelse for små, men det er mine gamle også, så jeg ved, de kan gåes til. Prisen er så lidt som et par vabler og lidt ømme tæer. Småting. De er vildt behagelige at gå i – når de er gået til, altså. Jeg kan ikke rigtigt svare på hvorfor, for jeg ejer et tredje par, som er nærmest identiske design-mæssigt, og de er horribelt ubehagelige. Men under alle omstændigheder er jeg virkelig glad for dem og sikker på, at de bliver brugt en masse, når de er gået til, og mine vabler derfra er helet!

Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.