Jeg er jo Bridget Jones #8

1. Jeg er yderst fotogen, når jeg skal ligne en ged. Ellers not so much.

2. Om 11 dage skal jeg aflevere en opgave på 25 sider. Jeg er ikke gået i gang. Jeg KAN ikke gå i gang, for Amazon har ikke afleveret bogen, jeg skal skrive om, og biblioteket har ikke min sekundærlitteratur klar. Suk. Jeg VAR ellers for en gangs skyld ude i (næsten) god tid.

3. Mit højdepunkt i disse dage er Nissebanden.

4. Jeg ser intet problem i, at mit højdepunkt i disse dage er Nissebanden.

5. Der lugter nærmest kronisk af brændt hår i min lejlighed, fordi Frank konstant afmærker territorium på juledekorationerne. Han kan ikke helt vænne sig til, at der står dele af en skov midt i det hele.

6. Apropos glæderne ved at have kat, så blev jeg meget tidligt fredag morgen vækket af opkastlyde. Jeg var så åndssvagt træt, at jeg besluttede mig for bare at tørre det op, når jeg vågnede senere. Men der kunne jeg ikke finde det… Og jeg har stadig ikke fundet det. Det er næppe en god ting.

7. Der er hul i min sadel, så hver gang det har regnet, har den suget sig fuld af vand. Det er ikke så meget det, at jeg bliver våd, der er problemet, som det er det, at når jeg står af cyklen, så ligner det grangiveligt, at jeg har tisset i bukserne.

8. Jeg forventer hvert øjeblik, det skal være, en klage fra min underbo ang. mit overforbrug af Wham. Jeg er ked af det, men “Last Christmas” bliver bare aldrig gammel, når det er jul!

9. Jeg er ikke startet på julegaverne endnu.

10. Ovenstående er ikke helt sandt, for jeg har selvfølgelig købt lidt til mig selv. Men selvfølgelig fuldt fortjent, fordi det er eksamenstid og hårdt at være mig. Og det tæller selvfølgelig heller ikke rigtigt som julegaver, når nu jeg har åbnet dem…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.