Today's Nails / Dec. 2.

Opskrift: Nem og lækker rodfrugtsalat

Dette er en af mine yndlingssalater at smække sammen, hvis jeg ikke lige kan finde ud af, hvad jeg skal have til aftensmad. Er også rigtig lækker sammen med kylling. Du skal bruge:

Kartofler
Gulerødder
Persillerødder/Pastinakker (Ikke på billederne, da de var udsolgt, men behandles som resten af rodfrugterne)
Hvidløg
Feta (god feta)
Persille
Olivenolie
Salt & Peber
Creme fraiche til servering

Skær kartofler i både og gulerødder i stænger. Ikke for tykke.

Hak hvidløg efter behag. Vend kartofler og gulerødder med hvidløg, salt og peber og en god sjat olie. Sæt i ovnen på 200 grader, varmluft, i ca. 20-25 min.

Rodfrugter er færdige, når de ser sådan ud. Hvidløget er blevet brunt og crispy pga olien og smager super lækkert og ikke på nogen måde stærkt eller besk.

Smuldr feta over rodfrugter og hvidløg. Hak persille til at toppe af med. Server creme fraiche som dyppelse/dressing. Velbekomme!

   

1 kommentar

  • Anonym

    Love it!!

    Måske den næste opskrift skal være på din über lækre moderne tarteletter 😉 -dem savner jeg godt nok..

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Today's Nails / Dec. 2.