Glædelig 1. december!

Julekalender, der gør glad – og så uden chokolade!


I dag var dagen hvor jeg endelig måtte åbne den pakke, som har ligget oppe på min reol (ude for Franks rækkevidde) i flere uger. Jeg havde luret, at det var en julekalender, men jeg havde ikke gættet hvilken slags: En kosmetikjulekalender! Altså, hvor er det bare en skidegod idé! (Og nej, hun har ikke overskæg, det er blitzen, ikk’å?)

Første låge indeholdt en highlighterøjenskygge, og jeg glæder mig allerede umådeligt til at åbne låge to… Og tre og fire og fem og…

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glædelig 1. december!