Glædelig 1. december!


Såeh, jeg er en julenørd. Det er jeg bare. Jeg ville ønske, jeg kunne være totalt tjekket, når det kom til jul, men det kan jeg ikke. Mere er bare altid bedre. Så i dag, når jeg skal gøre rent (det trænger!) og pynte op, ved jeg, at resultatet bliver noget mere Gertrud Sand end Bo Bedre, og jeg er helt okay med det.

Jeg har lavet en aftale med mig selv om, at jeg først må jule fra 1. december. Ellers tager det overhånd. Så i går efter midnat (hvor jeg overhovedet ikke var træt, fordi jeg havde nuppet en lidt længere end planlagt morfar om eftermiddagen), satte jeg julemusik på, og lavede de to ovenstående juledekorationer. Lys skal der jo til. Nisselyset synes jeg i øvrigt er den fedeste opfindelse siden den høje hæl.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.