Jeg er jo Bridget Jones #7

Så lækker her er jeg dagen derpå i min seng. Rimelig smadret og meget tæt på at falde i søvn. Jeg vil altså stadig give props til min fantastiske mascara for, at pandaøjnene ikke er værre end de er. Men puha, jeg er altså en anelse ramt i dag.

1. Apropos mascara fik jeg i går at vide, at jeg er tyk, men til gengæld har jeg fine øjenvipper. Jamen tak. Det fjerner da helt sikkert mine polstrede hofter.

2. Klokken er pt 19.13, og det mest aktive, jeg har gjort i dag, var at tage en nederdel på (altså udover min sove t-shirt, som var på i forvejen), så jeg ikke viste manden-der-kom-med-pommes-frites hele herligheden. Jeg har efterfølgende taget den af igen. Og ikke taget noget andet på. Eller jo, min dyne.

3. I onsdags brød Franken ind i æsken med godbidder og åd nærmest allesammen, så han de efterfølgende timer kastede op i ét væk udover hele min lejlighed.

4. Pga brækoptørring og katteobservation missede jeg mine timer på KUA og dermed hele grunden til, at jeg havde kæmpet HÅRDT for at komme igennem de ualmindeligt onde lektier til selvsamme dag.

5. Jeg er 25, går på universitetet og bruger stadig ord som “lektier”.

6. Jeg kæmper lige nu med min ønskeseddel til jul. Hele året piver og stønner jeg over alle de ting, jeg mangler desperat og ikke har råd til, men lige så snart vi nærmer os december, forsvinder alle de ting ud af mit hoved, og jeg ender med at ønske mig kedelige ting som håndklæder og en ny seng til Frank (så han ikke behøver at kaste op i min mere).

7. Jeg fandt i dag ud af, at det stormer helt åndssvagt via Facebook frem for ved at kigge ud af mine vinduer. Godt at være opmærksom på verden.

8. Min veninde Kathrine er i dag taget 3 uger til Fillippinerne. Hun spurgte, om jeg ville med. Det ville jeg sådan set godt, men de kommer hjem d. 18., og jeg har en eksamensdeadline d. 15.

9. Min eksamensdeadline gælder en 25-siders opgave, som jeg ikke er startet på endnu. Som i jeg har ikke engang lånt bøger. Som i jeg har ikke engang søgt efter relevante bøger, jeg skal låne.

10. Fuck, nu har jeg dårlig samvittighed over den lorteeksamen. Må hellere sætte en film på og spise nogle clementiner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.