Top 5 Bags of All Time

Der er fem tasker, der til hver en tid står højt på min ønskeliste. Meget højt. De er selvfølgelig allesammen nogen pricy og/eller for længst ude af produktion, ellers havde de nok været hapset nu.


Nummer 5: Miu Mius Matelasse Coffer er en klassiker og med god grund. Jeg elsker taskens form, den flettede hank og hardwaren i guld.


Nummer 4: Marc Jacobs Stam taske minder mest af alt om en kæmpe mormorpung, men det lækre læder og den tunge guldhank skriger luksus, og den har altid været min personlige favorit fra Marc Jacobs – selv inkluderet hans Louis Vuitton designs.


Nummer 3: Jeg er stadig dybt forelsket i alt, hvad Burberry smed på gaden i deres Warrior-kollektion. Allerhøjest på listen står denne helt fantastiske taske, som blev udnævnt it-tasken i 2008. Den største størrelse havde også en nypris på 25.000 kr., så ingen tvivl om, at Burberry var klar over, at de havde ramt plet.


Nummer 2: Célines Boston bag er et glimrende eksempel på udsøgt elegance, der aldrig går af mode. Den findes i et væld af farve- og materialekobinationer og har uanede stylingsmuligheder. Den sorte og cremefarvede er min klare favorit, hvorfor jeg også før har blogget om den.


Nummer 1: Jimmy Choos Mandah er ikke en klassiker, og det er uden tvivl den billigste taske på listen, men ikke desto mindre er den min klare favorit. JC spytter stadig nye, (alt andet end) forbedrede udgaver af dette design ud hver sæson, med stadigt mere pynt i alskens underlige materialer, men denne helt simple i navy fra den første lancering har jeg drømt om for evigt.
På grund af lynlåsen kan taskens look og størrelse varieres efter lyst, og blandingen af ruskind og læder gør mig nærmest lykkelig. Engang tvang jeg endda en veninde til at trave Berlin tyndt, så jeg kunne få den at se i levende live.
På trods af den nogenlunde overskuelige pris, er det desværre endnu ikke lykkedes mig at opstøve denne skønhed. Den er aldrig på eBay, end ikke den amerikanske version. Men søgningen fortsætter til jeg sidder med den i favnen!

Kommentarer (2)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.