Jeg er jo Bridget Jones #4

1. Jeg arvede dette billede for flere måneder siden, men der er ikke plads til det i min nuværende lejlighed, derfor skal det på loftet, indtil jeg engang flytter. Det er ikke kommet på loftet endnu. Hvorfor kan jeg ikke svare på… Der er endda elevator i min opgang!

2. Ja, min reol roder altid så meget.

3. Jeg havde en vasketid i dag, men faldt i stedet i søvn midt i læsningen og vågnede for sent. Nu har jeg intet rent tøj eller sengetøj, jeg er bagud med min læsning, og min mor kommer i morgen og skal være her nogle dage.

4. Jeg bliver ved med at finde tomme Coke Zero dåser over det hele. Hvor kommer de fra? Så meget cola drikker jeg da virkelig ikke… Vel?

5. Min overbo og hans kæreste skændes hele tiden. Jeg har virkelig lyst til at bede ham om at slå op med hende… Det er alligevel på vej den vej, for deres skænderier ender aldrig mere med make-up sex, men mere med smækkende døre og hende, der løber snøftende ned ad trappen på vej hjem til sig selv.

6. Det er Movember. Og selvom jeg støtter initiativet og det gode formål, så ser jeg ikke frem til at halvdelen af København har bevoksning på overlæben. Det gør det også stadigt sværere at se, hvem der er hipstere.

7. Det er efterår, og det blæser. Når jeg cykler i modvind, bider jeg af blæsten. Som om den ville blive bange og såret og blæse sin vej. I wish.

8. Når jeg bliver slettet som ven på Facebook, bruger jeg timer på at finde ud af, hvem det mon kan være. Det gør mig sjovt nok altid enormt irriteret, selvom det faktum, at jeg aldrig finder ud af, hvem den slettende er, indikerer, at det nok ikke er en af mine tætteste venner.

9. I disse dage savner jeg min ekskæreste. Mest fordi det snart er jul, og han havde enormt mange penge. Jeg er så vidunderligt materialistisk.

10. Den der opvask fra for et par uger siden, ikke? Den skal jeg ud at tage om lidt…

11. Når jeg tager disse massive opvaske hører jeg konsekvent musik som Britney Spears, Nik & Jay, Disney-sange og Bullerfnis. Oh yes.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.