Jeg er jo Bridget Jones #3

Originalen eller knock-off’en: Suede Fringe Boot

Jeg har før blogget om Isabel Marant støvlerne til venstre, som jeg er helt åndssvagt pjattet med. Nu er det endelig lykkedes mig at finde et nogenlunde acceptabelt alternativ til dem. De er (selvfølgelig!) fra Steve Madden og koster med sine $200 en anelse mindre end deres inspirationskilde, som står til ?1320 – og i øvrigt er udsolgt alle steder.

Det eneste, der ærgrer mig, er, at Steve Maddens version ikke har den der rynkede, slouchy effekt, som jeg elsker ved Isabel Marants. Det giver lige prikken over i’et til det hippie-chic look.

   

1 kommentar

  • Mums Isabel Marant støvlerne er bare så smukke! 🙂 Kan godt se hvad du mener med det andet par, men de er faktisk også rigtig fede:D Godt fund!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er jo Bridget Jones #3