Jeg er jo Bridget Jones #3

1. Da jeg gik make-up-amok glemte jeg i min entusiasme over de vanvittige priser at holde øje med, hvilke farver jeg smed ned i kurven. Endte derfor med at modtage fire læbestifte i nærmest præcis samme farve.

2. I dag blev jeg ked af det, da jeg tog mig en morfar, og missen ikke ville være med, men i stedet gav mit et af de der blikke.

3. Da jeg i tordags skulle have besøg af en blikkenslager til at fixe min radiator, bildte jeg ham ind, at jeg ikke var hjemme før til middag, så jeg kunne få lov til at sove længe, før han kom. Da det ringede på min dørtelefon torsdag, snorksov jeg, min telefon var gået ud, og jeg var sikker på, at jeg havde sovet over mig… Klokken viste sig at være lige efter 10, men morgenhår og udtværet make-up fortalte i hvert fald Hr. Blikkenslager, at jeg ikke lige var kommet hjem fra arbejde. Akavet.

4. Blikkenslageren var i øvrigt midt i 20’erne og bar en t-shirt med påskriften “VVS – Villig, Varm og måske Single.

5. Jeg har lige tilbragt halvanden time foran min computer i et desperat forsøg på at få den der falske ræv til halv pris i det ultra-korte sale, Asos lige har startet. Siden blev ved med at fucke up, men jeg kunne ikke slippe den. Føler mig både umådeligt udmattet og stolt, da det endelig lykkedes!

6. Efter min utroligt aktive gåtur i Fælledparken i dag følte jeg mig helt vildt sund og frisk… Så kom jeg forbi en bager på hjemvejen, og to cremelinser senere følte jeg mig ikke så sund længere.

7. Der har stået en halvvissen buket roser i vand på mit spisebord i nogle dage nu. Jeg burde smide den ud – eller i hvert fald kassere dem, der er mere brune end hvide efterhånden, men det sker bare ikke rigtigt.

8. For over et halvt år siden mødte jeg en fyr i byen. I selve øjeblikket var han meget sød, så han fik min e-mail (nej, jeg ved ikke, hvorfor han spurgte om min email og ikke mit nummer. Det skulle nok have været første hint. Enten det eller det faktum at han rent faktisk lavede tryllekunster som scoretrick.) Jeg fik mail nummer 11 i går. Har endnu ikke svaret manden. Giv nu op.

9. Mine kartofler fik for meget, mens jeg skrev dette indlæg. Har mest af alt lyst til at gå på just-eat, men det er nok ikke så smart, jævnfør cremelinserne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.