Long time, no shoes...

Black Lily Lagersalg

Så er der lagersalg hos Black Lily med varer fra tidligere kollektioner (helt op til efterår 2011!) og spritnye kollektionsprøver. For en gangs skyld er det københavnerne, der må ærgre sig, for eventet finder nemlig sted i Århus.

Så bor du i Smilets By, så overvej da at kigge forbi Trøjborgvej 40, 8200 Århus N i næste uge. De har åbent tirsdag d. 1/11 fra 16-21 og onsdag d. 2/11 fra 16-19. Der modtages dankort, men som altid er det nok en god idé at medbringe kontanter for at undgå kø. Happy shopping!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Long time, no shoes...