Jeg er jo Bridget Jones #2

1. Jeg har altid køleskabet fuld af mælkeprodukter, fordi jeg glemmer, hvornår jeg åbner dem og derfor ikke kan huske, hvor lang tid de kan holde sig. Så bliver de der i tilfælde af, at jeg skal bruge dem, og de ikke er for gamle, men jeg ender altid med at købe nye i stedet.

2. Når jeg skal have strømpebukser på, går jeg i klædeskabet og finder et par, som herefter skal tjekkes for løb og huller. Hvis jeg rent faktisk finder en af de to ting, smider jeg strømpebukserne tilbage i skabet og prøver et nyt par. Aldrig nogensinde tænker jeg langt nok til at smide det hullede par ud.

3. Jeg deler mad med min kat.

4. Min efterårsferie er i dag officielt slut, men i stedet for at bruge den på research til eksamensopgave, som jeg burde, er det kun lige lykkedes mig at læse næste uges tekster. Eller nogle af dem i hvert fald.

5. Klokken er nu 18, og jeg ligger stadig i min seng. Og jeg synes, det er velfortjent og har på ingen måde dårlig samvittighed over ikke at have brugt dagen på nogen konstruktivt.

6. I går aftes dræbte jeg en fremmed fyrs lilletå med et par meget chunky hæle.

7. Jeg proklamerede efterfølgende til hans ven, at han “ville se mindre hipster ud, hvis han ikke havde så meget skæg.” Det blev han pænt sur over. Men man skal ikke gå i byen på Vesterbro, hvis man ikke kan tåle at blive kaldt hipster. Og han havde i øvrigt også skovmandsskjorte på!

8. Der står jordens største opvask ude i mit køkken fra middagen i går. Og den kommer til at stå der laaaaang tid endnu. Jeg vil ikke engang lyve og fortælle mig selv, at jeg nok når den i morgen. Men i morgen lyver jeg muligvis for mig selv og fortæller mig selv, at jeg når den i overmorgen.

9. Jeg er 25, og nu skal jeg ud og bikse noget aftensmad sammen, der primært kommer til at bestå af ost og ketchup. Meget modent og voksent (og sundt) af mig.

Comment

  • Kender følelsen, hehe. Det er min kærestes skyld, at jeg får aftensmad næsten hver dag. De hullede strømpebukser kender jeg alt til, og jeg er også en kattedame (har dog ikke selv kat…. endnu. Dog er lille Charlie flyttet ind. En guldfisk).
    Og kan også komme til at sige upassende ting til folk – som i lørdags, hvor jeg sagde til én, der satte noget mega dårligt musik på” Ej, okay? Jeg troede ikke sådan noget om dig? Du virker da rimelig skarp”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.