Today's Details / Sep. 28.

Won Hundred Lagersalg

Var et smut forbi Won Hundreds lagersalg i dag. Jeg havde ret høje forventninger – især fordi køen gik et godt stykke ud på vejen.

Meeeeen jeg blev en anelse skuffet. Der var masser og masser af tøj, men det var lige, som om det meste bare var det samme. Og jeg står ikke og mangler en racerback tank top. Der var en del jeans, hvor man måske kunne gøre et kup, men nu er jeg jo ikke jeans-mama number one, så jeg gik ærlig talt lidt skuffet rundt.

Ovenstående støvler var de eneste, jeg lurede rigtigt på… Men jeg har lidt svært ved at finde ud af, om jeg ville bruge dem, eller om jeg bare vil have dem, fordi det er billige Won Hundred støvler!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Today's Details / Sep. 28.